Inegöl Gastronomide De Iddiali

Dünyaca ünlü sefleri ve gastronomi meraklilari bu yil 6.kez Istanbul’da "Gastromasa’da" bulustu. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gastromasa Gastronomi Fuari’nda Inegöl Belediyesi de "Gastro Inegöl" standi ile yer aldi.

Inegöl Gastronomide De Iddiali
Istanbul’da düzenlenen Gastromasa’da Inegöl’ün lezzetleri de, ’Gastro Inegöl’ standinda misafirlere sunuldu. Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin Bursa lezzetlerini bir arada topladigi alanda stantta Inegöl köftesi, Cerrah Kuru Fasulyesi, Inegöl çibrikasi, Kulaca salçasi, Kursunlu yediveren çilek reçelini sergilerken, sefler ise Inegöl’ün lezzetli tariflerini meraklilarina anlatarak ikramlarda bulundu.

Görev süresi boyunca yaptigi çalismalarla birçok yenilige imza atan Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, Inegöl’ün asirlik lezzetlerini bir araya topladiklarini ve katilim saglanan fuarlarda sehre yerli ve yabanci turist çekmek istediklerini söyledi.

Baskan Alper Taban, "Inegöl dedigimizde akillara çaliskan insani ve birbirinden farkli kültürlerin bir arada harmanlastigi güzel sehir gelir. Bizler de tüm dünyaya Inegöl’ün lezzetlerini sunmak için "Gastro Inegöl" markasi olusturduk. Bu marka içerisinde sadece Inegöl var. Fuarlarda seflerimiz tüm dünyaya lezzetlerimizi tanitiyor. Hem sehrimizin hem de lezzetlerimizin tanitimi için bu fuarlar önemli. En iyi sekilde hazirlanip güzelliklerimizi sunuyoruz. Buradaki amacimiz yerli ve yabanci turistlerin Inegöl’e gelmesini saglamak. Sehrimize çekecegimiz her turistin esnafimiza katkisi olacak. Yani kazan kazan olmus olacak. Çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Fuarin da tüm katilimcilara hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA