Baskan Çetin'den Açilis Tesekkürü

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, 8’inci Toplu Açilis ve Temel Atma Törenine katilan CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ile IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’e tesekkür etti. Açilisa coskulu bir kitlenin katildigini belirten Baskan Çetin, törende 23 projenin açilisini yaptiklarini, 14 projenin de temelini attiklarini söyledi.

Baskan Çetin'den Açilis Tesekkürü
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her hafta yaptigi Halk Günü toplantisinda yine Çukurovalilarla bir araya geldi ve sorunlarini dinledi.

Toplantinin basinda açiklamalarda bulunan Baskan Çetin, 8’inci Toplu Açilis ve Temel Atma Törenine katilan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’e tesekkür etti.

"Iki degerli liderimiz Çukurova’mizi Adana’mizi sereflendirdi" ifadesini kullanan Baskan Çetin, "Onlara çok tesekkür ediyorum. Türkiye’nin geleceginde önemli görevler üstlenmesini bekledigimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu ve Sayin Meral Aksener toplu açilis ve temel atma törenimize katildilar. Emek veren herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Agaç daliyla gürler. Katki sunan herkese tesekkür ediyorum. Çok coskulu bir kitle vardi. Birbirinden degerli 23 projenin açilisini yaptik, 14 projenin temelini attik" dedi.

Baskan Soner Çetin, 9-10 ay sonra 9’uncu toplu açilis ve temel atma törenini yapmayi hedeflediklerini kaydetti.

Adana’nin geçmiste adliye olaylariyla anildigini ancak artik festivaller kenti haline geldigini ve imajinin degistigini vurgulayan Baskan Soner Çetin bunlara örnek olarak Portakal Çiçegi Karnavali, Lezzet Festivali ve Jakaranda Kültür ve Sanat Festivali gibi etkinlikleri gösterdi.

Baskan Soner Çetin, olumsuz imaji ortadan kaldiran etkinliklerden birinin de Uluslararasi Çukurova Karikatür Festivali oldugunu belirterek, bu yil festivalin 5’incisinin gerçeklestirecegini açikladi.

Festivalin 25-26 Kasim tarihlerinde yapilacagini kaydeden Baskan Çetin, tüm Adanalilari etkinlikleri takip etmeye çagirdi.

Baskan Soner Çetin konusmasinin ardindan vatandaslardan gelen sorun, talep ve önerileri degerlendirdi.
Kaynak: İHA