ALTSO Konakli Hizmet Ofisi Açildi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi (ALTSO) Konakli Hizmet Ofisi hizmete basladi. ALTSO Baskani Mehmet Sahin, “Bundan sonra ALTSO isleriniz ile ilgili artik Alanya’ya gitmeyeceksiniz. Konakli Mahallemizde hizmet vermeye bugün itibariyle basladik. Hayirli ugurlu olsun” dedi.

ALTSO Konakli Hizmet Ofisi Açildi
ALTSO Konakli Mahallesi’ndeki hizmet ofisi açildi. ALTSO islemleri için kayitli üyeler ilçe merkezindeki hizmet binasi yerine açilan ofiste tüm islemlerini yapabilecek. Açilisa Antalya Valisi Ersin Yazici, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer ve ilçe protokolü katildi.

Açilis konusmasini yapan ALTSO Baskani Mehmet Sahin, 10 yillik hizmet süresinin sonuna geldiklerini söyledi.

Kendi görev alanina girmese dahi her isi yaptiklarini belirten ALTSO Baskani Sahin, Kur’an-i Kerim’e ve Türk bayragina saygisi olan herkese saygi duyduklarini ifade etti.

Büyüksehir yasasinin ardindan belde belediye statüsünden ayrilarak mahalle olan Konakli’ya çok fazla hizmet gelmedigini vurgulayan Baskan Sahin, “Sizlerde hep bundan sitem ediyordunuz. Bizden noter isteginiz oldu. Dogu mahallemiz Mahmutlar’a oldugu gibi noterimizi kazandirdik. Bununla yetinmedik. Hirsizlarin kablolarina kadar çaldiklari kongre merkezimizi medrese haline getirdi. Yabanci diller ve Dis Hekimligi Fakültesinin dersliklerinin olmasini sagladik. Allah bize güç kuvvet verdigi sürece Konakli için çalismaya devam edecegiz” dedi.



“Ne söz verdiysek sizlerin dualari ile Rabbimizin izniyle yaptik”

Alanya için ekonomisi iyi olan turistleri ilçeye çekebilmek için Alanya-Gazipasa Havalimanin yeterli seviyeye gelmesi gerektigini vurgusunda bulunan Baskan Sahin, Antalya Valisi Ersin Yazici’dan da bu konuda söz aldiklarini ifade etti.

Ilçe girisinde olusan yogun trafik nedeniyle köprülü kavsak yapilmasi gerektigini ifade eden Baskan Sahin, bu konuda da elini tasin altina koymaya hazir oldugunu söyledi.

Verdigi sözleri yerine getirdigini vurgusunda bulunan ALTSO Baskani Sahin, “Alanya’nin çaylari akip denize gidiyor. Bunlari islah edelim. Bu da Devlet Su Isleri’nin isi ama biz böyle düsünemeyiz. Ambulanslarda Saglik Bakanligi’nin isi demedik. Yaylara kazandirdik. Konakli Mahallemize de sözümüz var. Önümüzdeki yaz aylarinda ambulansimizi kazandiracagiz. Saglik Müdürümüz ile ziyaretimiz sirasinda Gökbel Yaylasinda yapilan isleri gördü. ‘Burada bir ilçeden fazla is yapilmis’ dedi.

Ne söz verdiysek sizlerin dualari ile rabbimizin izniyle yaptik. Noterde günde ortalama 250’den fazla islem yapiliyor. 3 kisi ile islem yapsa yaklasik bin kisi yapar. Bunun Konakli’ya tasinmasiyla hem trafigi önledik hem de ekonomik katki sagladik. Hizmet Ofisi sözü verdik. Bundan sonra ALTSO isleriniz ile ilgili artik Alanya’ya gitmeyeceksiniz. Konakli Mahallemizde hizmet vermeye bugün itibariyle basladik. Hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Baskan Sahin’in konusmalarinin ardindan dua edildi. Daha sonra protokolün kestigi kurdele ile hizmet ofisi açilisi yapildi.
Kaynak: İHA