YÜTSO Seçimlerini 'Mavi' Liste Kazandi

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (YÜTSO) yapilan meslek gruplari seçimlerine ’mavi’ liste ile seçime giren giren Salih Özdemir kazandi.

YÜTSO Seçimlerini 'Mavi' Liste Kazandi


Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi meslek grubu seçimi için üyeler bugün sandik basina gitti. YÜTSO Toplanti Salonu’nda sabah saat 09.00’da baslayan seçim nedeniyle polis güvenlik barikatlari kurup, Oda çevresinde genis güvenlik önlemleri aldi. Oy kullanmak için gelen esnaf ve isadamlari olusturulan güvenlik noktasinda üst aramasindan geçirildikten sonra içeri alindi. Bes aday ile gidilen seçimlerde 690 kisinin oy kullandigi 8 sandikta mevcut baskan Abdurrahman Pinar beyaz, Salih Özdemir mavi, Isa Çiftçi sari, Izzettin Metin kirmizi, Necmettin Anuk ise yesil liste ile seçimlere katildi.

9 meslek grubunun katildigi seçim saat 17.00’da sona erdi. Yogun ilginin oldugu seçimlerde sandiklarin kapanmasi ile baslanan oy sayimi gerçeklesti. Resmi olmayan sonuçlara göre mavi liste ile seçime giren Salih Özdemir 5 meslek grubunu kazanirken, mevcut baskan Abdurrahman Pinar ise 3 grup aldi. Sonuçlardan sonra açiklama yapan Salih Özdemir ekibine ve emegi geçen herkese tesekkür etti. Bundan sonra tek amaçlarinin Yüksekova’ya hizmet etmek oldugunu ifade eden Salih Özdemir, “Hepimiz memleketimiz için çalisacagiz. Ben huzurlarinizda arkadaslarima tesekkür ediyorum. Arkadaslar çok çalisti ve emeklerinin karsiligini aldi. Bizim için yorulan, Derecik’ten, Semdinli’den, Esendere’den, Büyükçiftlik’ten gelip bize oy kullanan tüm tüccarlarimiza sükran borçluyuz. Bundan sonra tek rengiz, tek ekibiz ve adimiz Yüksekova’dir, Derecik’tir, Semdinli’dir. Adimiz, memleketimizin gelecegidir" dedi.

Kaynak: İHA