MHP Bursa'da Seçime Hazir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Il Baskanligi seçim hazirliklari çerçevesinde tüm sandik müsahitlerini belirledi. 17 ilçede es zamanli olarak bilgilendirme egitimlerine basladi.

MHP Bursa'da Seçime Hazir
MHP Bursa Il Teskilati, 2023’te gerçeklestirilecek ve ‘Cumhur Ittifaki’ ortagi olarak girecekleri genel seçimlere yönelik hazirlik çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ziyaretler, bulusmalar, mitingler ve toplantilarla uzun süredir saha çalismalarina devam eden MHP Il Teskilati, yaklasan seçimlere yönelik kent genelinde tüm sandik müsahitlerini belirledi. Vatandasin seçime katilimi için özel çalismalar yapan parti teskilati, sandik güvenligi için de yol haritasini çikardi.

Geçmiste tüm sandik müsahitlerinin toplu katilimiyla gerçeklestirilen bilgilendirme egitimleri, bu kez odak gruplar halinde tertip edildi. 17 ilçede es zamanli olarak baslayan bilgilendirme programlari çerçevesinde yaklasik 8 bin sandik görevlisine egitim verilecek. 3-4 ay sürmesi beklenen egitimlerde alaninda uzman avukatlar, sandik güvenligi için müsahitlere dikkat edilmesi gereken hususlara yönelik bilgi verecek. Ayrica tüm sandik müsahitlerine MHP Il Baskanligi tarafindan hazirlanan ‘2023 Genel Seçimleri’ne Dogru Sandik Görevlileri Bilgilendirme Kitapçigi’ dagitilacak. Sandik görevlilerine tüm seçim sürecini ve görevlerini adim adim açiklayan kitapçik, sandik müsahitlerinin konu hakkinda yeterli düzeyde bilgi sahibi olmasini ve sandik güvenliginin tesisini saglayacak.

MHP Il Baskani Cihangir Kalkanci, “2023 seçimleri, ülkemiz açisindan önemli bir seçimidir. Bu seçimlerde vatandasin sandiga yönelmesi ve özellikle de sandik güvenligi ayri bir önem arz etmektedir. MHP, her seçimde oldugu gibi 2023’te de sandik güvenligi açisindan üzerine düsen tüm sorumlulugu üstlenmis ve bunu eksiksiz bir sekilde yerine getirmek için çalismalara baslamistir. Bu baglamda il genelindeki tüm sandiklarda müsahitlerimizi belirledik. Bir plan ve program dâhilinde yapilan hazirliklar çerçevesinde sandik görevlilerimizin egitimi için teskilatimiz üyesi avukatlar görevlendirildi. 17 ilçemizde es zamanli bilgilendirme toplantilari basladi ve devam ediyor. Öte yandan sandik müsahitlerimize yönelik oy kullanma ve sonrasindaki süreci anlasilir kilan ve ayrintilariyla ele alan bir bilgilendirme kitapçi hazirladik. Egitimlerin sonunda tüm müsahitlerimiz, görevine iliskin farkindalikla her bir oyun yerini bulmasi adina üstüne düsen görevi hakkiyla yerine getirecektir. Bu noktada simdiden tüm parti teskilatimiza, müsahitlerimize ve egitimlerde emek veren avukatlarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA