Çevre Yollari Sular Altinda Kaldi

Adiyaman’da aksam saatlerinde etkili olan yagislarla birlikte kent merkezindeki çevre yollari sular altinda kaldi. Sel yüzünden trafige kapatilan çevre yollarindaki refüjler yikilarak, su tahliye edildi.

Çevre Yollari Sular Altinda Kaldi
Sabah saatlerinde baslayan ve aksam saatlerinde etkisini artiran yagmur yagisiyla birlikte kent merkezinin kuzeyinde yer alan 3. Çevre Yolunun bazi bölümleri sel sulari altinda kaldi. Göle dönen çevre yolunda trafik polis ekipleri yolu trafige kapatti. Yolun kapatilmasi sonrasi olay yerine gelen Adiyaman Belediyesi ekipleri suyu tahliye etmek için is makinesiyle refüjü yikti. Refüjün açilmasiyla beraber tahliye edilen sular ara sokaklara akti. Suyun bosaltilmasiyla 3. Çevre Yolu yeniden trafige açildi.

Yine kent merkezinin üst kismindan geçmekte olan 2. Çevre Yolu da selden dolayi göle döndü. Yolu kullanan araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yasayarak ilerlemekte güçlük çekti. Yagislardan dolayi Adiyaman Belediyesi ve trafik polis ekiplerinin seferber oldugu gecede, yagislar araliksiz bir sekilde devam ediyor.
Kaynak: İHA