Belediyeden Indirim Protokolü

Kütahya Belediyesi, yapmis oldugu protokollerle ’Ikamet kart’ sahibi üniversite ögrencilerine ve belediye çalisanlarina destek olmaya devam ediyor. Son olarak, Kütahya Belediyesi ile Avlupinar Sanat Atölyesi arasinda protokol imzalandi.

Belediyeden Indirim Protokolü
Ikamet Kart sahibi üniversite ögrencileri ve Kütahya Belediyesi çalisanlari için Avlupinar Sanat Atölyesi ile indirim protokolü imzalandi. Kütahya Belediyesi ile Avlupinar Sanat Atölyesi arasinda imzalanan protokol ile birlikte yüzde 20 oraninda indirim, Ikamet Kart sahibi üniversite ögrencileri ve Kütahya Belediyesi çalisanlari için uygulanacak. Avlupinar Sanat Atölyesi bünyesindeki tüm kurslar ve enstrüman satislarindan aldiklari hizmetlerde indirim geçerli olacak.

Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik protokolle ilgili yaptigi konusmada, “Sehrimizin degerli ailelerinden birisi olan Avlupinar Ailesinin üçüncü kusagi Ekrem Avlupinar kardesimin açmis oldugu sanat atölyesinde daha önce birçok hemsehrimizin yaptigi gibi orada verilen hizmetlerden belediyemiz çalisanlarina ve Ikamet Kart sahibi ögrencilerimize yüzde 20 oraninda indirim öngören protokolü imza töreni için birlikteyiz. Basta kendisine ve degerli ailesine bu destegi için tesekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerden yararlanacak olan hemsehrilerime ve ögrencilerimize de hayirli olsun diyorum” ifadelerini kullandi.

Avlupinar Sanat Atölyesi sahibi Ekrem Avlupinar, “Iki tarafa da hayirli olsun. Kütahya’da sanati biraz daha üst kademeye çikarmak için elimizden geleni yapacagiz. Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA