STSO Üyeleri Zeki Özdemir Dedi

Iki adayin yaristigi Sivas’ta Ticaret ve Sanayi Odasi seçimlerinde Zeki Özdemir’i destekleyen meclis üyesi adaylari 67 meclis üyeliginden 35’ini kazanmayi basardi.

STSO Üyeleri Zeki Özdemir Dedi
Sivas’ta Sehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesi salonunda gerçeklestirilen seçimde odaya kayitli yaklasik 5 bin üye oy kullandi. 25 komitede 67 meclis üyesini belirlendigi seçimde, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Baskan adayi Zeki Özdemir’i destekleyen mavi gurupta bulunan 35 meclis üyesi adayi üyelerin oylari ile seçildi. Mevcut baskan Mustafa Eken’i destekleyen beyaz listedeki adaylardan ise sadece 29’u kazandi. Üç meclis üyesi de gruplarindan seçilerek meclis üyesi oldu. Mecliste çogunlugu elde eden Özdemir’in baskanligina kesin gözle bakiliyor.

“Kazanan Sivas oldu”

Özdemir seçim sonrasi yaptigi degerlendirmede, “Bir çeçimi daha geride biraktik. Bundan sonra yapmamiz gereken Sivas’a, Sivas’in sosyo ekonomik yapisina katki saglayacak bir düzenleme kurgulamaktir. Hep birlikte yönetecegiz dedik ve böyle yola çiktik. Bundan sonra arkadaslarimizda ve bütün kurullarimizla beraber Sivas’a katki koymak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacagimizdan hiç kimsenin kuskusu olmasin. Kazanan Sivas olsun umuduyla yola çikmistik ve bunu gerçeklestirdik.
Kaynak: İHA