Kütahya'da Sezai Karakoç'u Anma Programi

Kütahya’da yazar, sair ve fikir insani Sezai Karakoç’u anma programi gerçeklestirildi.

Kütahya'da Sezai Karakoç'u Anma Programi
yazar, sair ve fikir insani Sezai Karakoç’un vefatinin yil dönümü sebebiyle Ensar Vakfi Kütahya Sube ve Kitap Haber tarafindan Rüstempasa Medresesi’nde panel ve siir dinletisi etkinligi tertiplendi. Kütahya Necip Fazil Kisakürek Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Anatoprak’in sunumuyla gerçeklestirilen siir dinletisinde Milletvekili Ishak Gazel, Ahmet Edip Basaran, Ali Dogru, Bilal Can, Ethem Erdogan, Eyyüp Akyüz, Mehmet Özger, Murat Küçükçiftçi, Selman Ertas ve Nusret Güler siir okudu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel, anma programini çok anlamli buldugunu belirterek, "Karayilan" ile "Anneler ve Çocuklar" isimli siirleri okudu. Moderatörlügünü Bilal Can’in yaptigi "Sezai Karakoç’u niçin okumaliyiz?" konulu panele Doç. Dr. Mehmet Özger ve Ahmet Edip basaran konusmaci olarak katildi.

Ensar Vakfi Kütahya Subesi Yönetim Kurulu üyesi Ethem Erdogan, ’Kütahya Beylerbeyi Kültür Bulusmalari’nin ikincisinde, fikir insani Sezai Karakoç’u yad ettiklerini ifade ederek, geceye katilanlara tesekkür etti.
Kaynak: İHA