Yesim'e Kalder'den Kaizen Ödülü

KalDer Ankara Subesi’nin düzenledigi 25. Kalite Çemberleri Paylasim Konferansi’nda katilan Yesim-Almaxtex Tekstil ekiplerinden Inova Team; “Kargo Cep Dikim Prosesinde Otomasyon Ile Kalite Standartlastirilmasi” çalismasiyla Kaizen Ödülü’nü kazandi.

Yesim'e Kalder'den Kaizen Ödülü
Yaklasik bir yildir hazirlik süreci devam eden yarismaya katilacak projeler, Yesim Kaizen Komitesi tarafindan yapilan degerlendirmeyle belirlendi. Buna göre yarismaya gidecek çalismalar Kalite Çemberi kategorisinde “Boya Pipetleme Sisteminde Süreç Kalitesi Iyilestirme” ve Kaizen kategorisinde de “Kargo Cep Dikim Prosesinde Otomasyon Ile Kalite Standartlastirilmasi” projeleri oldu.

KalDer Ankara Subesi Ödül Komitesi tarafindan yapilan puanlama ile saha ziyaretine kalma hakki elde eden projeler çerçevesinde geçtigimiz aylarda, Yesim Bursa Fabrikasi’nda sunumlar ve saha ziyareti gerçeklestirilerek projeler yerinde incelendi. Yesim-Almaxtex Tekstil’in projeleri, KalDer Komitesinin degerlendirmesiyle çok sayida basvuru arasindan finale kalan 18 proje arasinda yer aldi ve Ankara’da düzenlenen törene katilma hakki elde etti. Yesim-Almaxtex Tekstil adina Kalite Çemberi kategorisinde “Boya Pipetleme Sisteminde Süreç Kalitesi Iyilestirme” projesiyle katilan Renklerin Dünyasi ekibiyle; Kaizen kategorisinde “Kargo Cep Dikim Prosesinde Otomasyon Ile Kalite Standartlastirilmasi” projesiyle katilan Inova Team ekibi program çerçevesinde sunumlarini gerçeklestirdi.

Sunumlarin ardindan yapilan son degerlendirmeler sonucunda bu yilki yarismaya ilk kez katilmalarina ragmen finale kalan 13 kisilik Yesim-Almaxtex Tekstil ekibinden biri olan Inova Team, ilk 3 proje arasina girme basarisi elde etti. Yarismada ilk üçe giren firmalar arasinda bir derecelendirme yapilmadi. Söz konusu ödül sürecinin Yesim Grup’un 39. kurulus yildönümü olan 26 Ekim’e denk gelmesi de Yesimlileri ayrica mutlu etti.
Kaynak: İHA