Torul'da Kaçak Silah Operasyonu

Gümüshane Il Jandarma Komutanligi ekiplerince yapilan istihbari çalisma neticesinde Torul ilçesine bagli Yildiz ve Kirazlik köylerinde ikamet eden 2 kisinin evlerinde el yapimi silah ve malzemeler ele geçirildi.

Torul'da Kaçak Silah Operasyonu
Alinan bilgiye göre Jandarma ekipleri ilçeye bagli Yildiz ve Kirazlik köylerinde yasayan K.S ve O.S’nin ev ve baglilarinda el yapimi silah bulundurdugu istihbaratinin ardindan çalisma yaparak adli makamlardan arama kararlarini aldi. Il Jandarma Komutanligina bagli KOM, Istihbarat Sube, Bomba arama köpegi ve Torul Ilçe Jandarma ekiplerince yapilan bahse konu noktalarda yapilan arama sonucunda 4 adet 9 mm çapinda tabanca, 9 adet tabanca sarjörü, 14 adet 9 mm tabanca fisegi, 1 adet kurusiki tabanca, 60 adet kurusiki tabanca fisegi, 2 adet av tüfegi, 10 adet av tüfegi fisegi, 5 adet av tüfegi dipçigi, 1 adet av tüfegi il kundagi ve 3 adet av tüfegi namlu uzatma aparati ele geçirildi.

Olayla ilgili Torul Cumhuriyet Savciliginin talimatiyla tahkikata baslanirken K.S ve O.S çikarildigi mahkemece tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA