Milli Egitim Müdürü Gür, Ortaokul Müdürleriyle Bulustu

Il Millî Egitim Müdürü Serkan Gür’ün baskanliginda Bursa’daki ortaokul müdürlerine yönelik düzenlenen toplanti Bursa Merkez Anadolu Imam Hatip Lisesinde gerçeklestirildi.

Milli Egitim Müdürü Gür, Ortaokul Müdürleriyle Bulustu
Toplantiya Yildirim Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Sevinç, Il Milli Egitim Sube Müdürü Müstak Gencer, ortaokul subelerinden sorumlu ilçe MEM sube müdürleri ve ortaokul müdürleri katildi.

Ortaokullara yönelik yürütülen çalismalar ve projelerle ilgili açiklamalarda bulunan Bursa Il Millî Egitim Müdürü Serkan Gür, Bursa’da bu alanda önemli projeler yürütüldügünü belirtti.

Gür, “Teknoloji dikey ve çok hizli büyürken bize düsen en büyük görev çocuklarimizi daha çok dinlemek, anlamaya çalismak ve daha çok sevmektir. Aslinda teknoloji bu kadar hizla ilerlerken teknolojinin içinde büyüyen çocuklarimizin daha fazla sefkate ihtiyaci var ve ihtiyaç duyduklari konularda bizlere kolaylikla ulasabilmeliler. Çocuklarimiz, ailelerimizin bizlere birer emaneti. Onlarin sagligi, huzuru ve güvenligi her seyden önemli. Bugünün çocuklari gelecekte çalismaya, üretmeye ve yeni nesiller yetistirmeye devam edecek. Onlari en iyi sekilde yetistirmek de bizim sorumlulugumuzda. Okul müdürlerimizin ögrencilerimizin hikâyelerini ögrenmeleri ve onlari dinlemeleri çocuklarimizi kazanmanin altin anahtari. “dedi.

Kütüphanesiz Okul Kalmasin Projesi dogrultusunda Bursa’daki okullara kazandirilan kütüphanelerden duydugu memnuniyeti ifade eden Serkan Gür: “Ögrencilerimizin sorgulayan, arastiran, analitik düsünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetismelerini saglama noktasinda önemli bir rol oynayan kütüphanelerimiz ve içindeki kitaplar süphesiz çok önemli. Ancak ögrencilerimizin o kitaplari severek ve mutlu bir sekilde okumasi daha da önemli. Bu konuda çocuklarimizi okul-aile is birligi içerisinde desteklemeye hassasiyet göstermeliyiz.” dedi.

Genel görüs ve degerlendirmelerin belirtilmesinin ardindan toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA