Ketenciler'e 11 Milyonluk Yatirim

Kartepe Belediyesi tarafindan Ketenciler Mahallesi’ne 11 milyon TL maliyet ile Kültür Evi yapiliyor. Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Çalismalarin tamamlanmasi ile kültür evi birçok dalda kültür ve sanat çalismalarinin yegane adresi olacak" dedi.

Ketenciler'e 11 Milyonluk Yatirim
Etüt Proje Müdürlügü tarafindan projelendirilen Ketenciler Kültür Evi, 451 metrekare kapali alan olmak üzere toplam 2955 metrekare alanda yapilacak. Kültür evi içerisinde 3 oda, 2 sinif, çok amaçli salon, atölye, bebek odasi, bay - bayan mescit, bay, bayan ve engelli lavabolari bulunacak. Baskan Mustafa Kocaman’in seçim vaatleri arasinda yer alan Ketenciler Kültür Evi, 11 milyon TL’ye mal olacak. Çok amaçli merkez olarak kullanilacak Kültür Evi, çesitli kültürel etkinliklere ve vatandaslarin mutlu günlerine ev sahipligi de yapacak.

Ketenciler Kültür Evi’nin yapim çalismalarini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Kartepe’mize hem kültürel hem de ekonomik olarak deger saglayacak olan Ketenciler Kültür Evi Projemizin çalismalari hizla devam ediyor. 11 milyon TL’ye mal olacak olan Kültür Evi, 2955 metrekare alanda hizmet verecek. Çalismalarin tamamlanmasi ile kültür evi birçok dalda kültür ve sanat çalismalarinin yegane adresi olacak" dedi.

Kaynak: İHA