Antalya'da Renkli Saç Tasarimi Egitimi

Ispartali kuaför Osman Balci Antalya’da meslektaslariyla bulustu. Kuaförlük alaninda egitim veren Balci Türkiye’de ilk defa renkli saç tasarimi gerçeklestirdi.

Antalya'da Renkli Saç Tasarimi Egitimi
Masterclass egitim ve sov sahnesi yarismalari için meslektaslariyla bulusan kuaför Osman Balci Antalya’da üç günlük egitim verdi. Türkiye genelinden katilim saglayan erkek kuaförlerine teknik kesim, vizajizm, consültasyon, perma teknikleri, renklendirme teknikleri, salon yönetimi, müsteri iliskileri, personel yönetimi, salon ekonomisi, ciro arttirma ve protez saç uygulamasi konulari ile ilgili egitim verdi. Ilk gün sahnesinde Türkiye’de ilk defa renkli saç tasarimi gerçeklestiren Balci, sanatini meslektaslarina aktardi. Üç günlük egitimin son gününde koreografi, kiyafet, ve saç tasarimi ile ilgili yarisma düzenlendi.

Yarismada Sakarya grubu Sakarya depremi koreografisi ile birinci, Konya grubu çocuk istismari gösterisi ile ikinci, Istanbul grubu ise Bartin’da yasanan maden kazasini konu edinen gösterisi ile üçüncü oldu. Egitim sonunda dereceye giren gruplara ödülleri verildi.

Kaynak: İHA