Milli Sporculara Altin Dopingi

Sivas’ta “Amatör Spor Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde, uluslararasi müsabakalarda Türkiye’yi basariyla temsil eden ve derece yapan sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Milli Sporculara Altin Dopingi
Kentte bir otelde düzenlenen programa Sivas Valisi Dr. Yilmaz Simsek, Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, kurum müdürleri, basarili güresçi Taha Akgül, antrenörler ve sporcular katildi.

Program sinevizyon gösterisi ile basladi.

Daha sonra konusan Sivas Valisi Dr. Yilmaz Simsek, dereceye giren sporculari tebrik etti. Simsek, “Programa katilan Taha Akgül’e tesekkür ediyorum. Taha Akgül tüm sporcularimiza örnek olacak basarili bir sporcumuz. Ilimiz spor anlaminda iyi bir durumda. Bu çesitliligi daha da arttirmamiz lazim. Basari için gerekli alt yapimiz var. Sporlarimizi tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Baskani Hilmi Bilgin ise, “Sivas spor altyapi anlaminda iyi bir noktaya gelecek. Bundan sonra da gençlerimizi spora tesvik ederek daha nice Taha Akgüller, daha nice basarilar elde edecegiz. Bizim görevimiz gençlerimizi motive etmek” diye konustu.

Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç da, uluslararasi müsabakalarda derece yapan sporculari kutladi.

Konusmalarin ardindan uluslararasi müsabakalarda derece yapan 18 sporcu ile 7 antrenöre altin ve basari belgesi takdim edildi.
Kaynak: İHA