Tedaviye Giden Yasli Çiftin Evini Soydular

Karabük’te, felçli olan ve tedavi için hastanede yatan Fatma Adakoglu isimli kadinin evine giren hirsizlar esyalari çaldi.

Tedaviye Giden Yasli Çiftin Evini Soydular
Olay, dün aksam saatlerinde merkez ilçeye bagli Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi Abide Sokak’ta meydana geldi. Ankara’da yasayan Eray Adakoglu, felçli annesi Fatma Adakoglu’nu tedavisi için Karabük’ten alip Bolu Izzet Baysal Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne götürdü. Annesinin hastaneye yatis islemleri sonrasi, anne babasiyla vedalasip Ankara’ya dönen Adakoglu, akrabalarinin aramasiyla eve hirsiz girdigini ögrenip tekrar Karabük’e geldi. Eve gelen polis ekipleri inceleme yapip delil topladi. Hirsizlik süphelilerinin zemin kattaki dairenin korkulugunu kirip pencereyi açarak içeri girdigi belirlendi.

Dün sabah annesi ve babasini alip tedavi için Bolu’ya gittiklerini söyleyen Eray Adakoglu, daha önce de benzer bir olay yasadiklarini belirterek, "Demir korkuluklari kirip eve giriyorlar. Odanin da kapisi kilit oldugundan onu da kirip odalari açmislar. Televiyon ve degerli esyalari almislar" dedi.

Kaynak: İHA