Baskan Erdem; 'Muhtarlarimizla Nilüfer'imize En Iyi Hizmeti Verme Çabasindayiz'

Olaganüstü genel kurul ile tek çati altinda birlesen Nilüferli muhtarlar, Baskan Turgay Erdem’i ziyaret ederek çalismalari ve hedeflerini anlatti.

Baskan Erdem; 'Muhtarlarimizla Nilüfer'imize En Iyi Hizmeti Verme Çabasindayiz'
Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, olaganüstü genel kurul ile tek çati altinda bir araya gelen Nilüfer Muhtarlar Dernegi’ni makaminda agirladi. Baskan Selami Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’e birlesme sürecinde sundugu katkilardan dolayi tesekkür etti. Birlesme süreci ve çalismalarini anlatan Selami Cengiz, “Bu birliktelik çok güzel oldu. Turgay baskanimiz da bu konuda bize çok destek verdi. Bu birliktelik sayesinde Nilüfer’e yakisan hizmetlere devam edecegiz. Katki veren emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Selami Cengiz ve ekibini kutlayan Baskan Turgay Erdem, birlesmenin Nilüferli muhtarlara güç katacagini ifade etti.

Ortaya çikan tablonun mutluluk verici olduguna deginen Baskan Erdem, “Bizim için muhtarlar çok önemli. Birlik beraberlik ve dayanisma içerisinde Nilüfer’imize en iyi hizmeti verme çabasindayiz. Bu birlikteligi sagladiklari için tüm muhtarlarimiza tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA