Kulu OSB'de Çalismalar Devam Ediyor

Konya’nin Kulu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çalismalar devam ediyor.

Kulu OSB'de Çalismalar Devam Ediyor
Kulu Kaymakami Ramazan Polat, Kulu Makas Kavsagi yakinlarindaki OSB’de incelemelerde bulunarak çalismalarla ilgili bilgi aldi. Kaymakam Polat, Belediye Baskani Murat Ünver, siyasi parti ilçe baskanlari, belediye encümen üyeleri, kamu kurum ve kuruluslarinin müdürleri ile OSB Müdürü Ömer Faruk Yaliniz ve çalisan isçilerle bir araya geldi. Kulu OSB ve çalismalarla ilgili bilgiler veren OSB Müdürü Ömer Faruk Yaliniz, Kulu Organize Sanayi Bölgesinin, 3 bin ila 25 bin metrekare arasinda degisen 59 parselden olustugunu söyledi.

Yaliniz, “Bölgemiz 4. tesvik bölgesinde yer aliyor. Firmalar gelerek buraya basvuru yaptiklari takdirde 4. tesvikin bir takim avantajlari var. Su an altyapimizda kanalizasyon, içme ve yagmur suyu, telekom hatti ve hem yollarin hem de kaldirimlarin kilitli parke tasi var. Ihalemiz belli bir mesafe aldiktan sonra bir kaç ay içerisinde de elektrik gelecek. Dogalgaz ile ilgili basvurularimizi gerçeklestirdik, insallah dogalgaz da buraya gelecek” dedi.

Kaymakam Ramazan Polat ise, “Aklimiz ve kalbimiz suan burada. Insallah firmalarla görüserek kisa bir süre içerisinde çalismalarimiz hiz kazanacak. Allah utandirmasin, hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA