Karahan'da Yeni Asfalt Sevinci

Il genelinde çalismalarini yogun bir sekilde sürdüren Malatya Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Battalgazi ilçesinde bulunan Hasan Basri Türbesi yolunu sicak asfalt ile kaplayarak daha konforlu hale getirdi.

Karahan'da Yeni Asfalt Sevinci
Malatya Büyüksehir Belediyesi, yol genisletme, yol açma ve asfalt serim çalismalarina devam ediyor. Asfalt çalismalari çerçevesinde Battalgazi Ilçesi Karahan Mahallesinde bulunan Hasan Basri Türbesi yolunda asfalt serim çalismalari tamamlandi. Yapilan çalismalarla birlikte trafik akisinin yogun oldugu bölgede daha güvenli ve daha konforlu bir ulasim saglanacak.

Yapilan çalismalarla ilgili bilgiler veren Büyüksehir Belediyesi Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskani Hakan Demir, “ Battalgazi ilçesi Karahan mahallesinde bulunan Malatya’mizin ve ülkemizin manevi önderlerinden Hasan Basri Türbesinin bulundugu alanda çalismalarimizi yaptik. Ayni zamanda çalismalarimizi yaptigimiz yolumuz Battalgazi ilçemizin spor kompleksleri, okullar ve Usta Sagirt Kümbetinin bulundugu alan. Yolumuz çok eskimisti. Altyapi çalismalarinin önceki yillarda yapilmasi sonrasinda arizalar meydana gelmisti. Eski yolumuzu kaziyarak temeli güçlendirdik. Asfalt kaplamalarimizi yaparak halkimizin hizmetine sunduk. Özellikle hafta sonlari yogun bir ziyaretçi oluyor. Yolumuzda çalismalarimizi tamamlayarak daha güvenli ve konforlu bir yol haline getirdik. Vatandaslarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Yapilan çalismalardan dolayi mahalle olarak memnun olduklarini dile getiren Battalgazi Karahan Mahallesi Muhtari Remzi Ongen de, “ Yolumuz içler acisiydi. Yolumuzun yapilmasindan dolayi Selahattin Gürkan baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum. Malatya’nin her bölgesinde her caddesinde her sokaginda baskanimizin hizmetlerinin oldugu gibi Hasan Basri Türbesi yolunda da hizmetlerde oldu. Asfalt kazinarak sicak asfalt serildi. Yol güzergâhinda Kur’an Kursu, Imam Hatip Lisesi, futbol sahasi ve Hasan Basri Türbemiz var ve çok islek bir yol. Sayin Baskanimiz her mahalleye, her bölgeye hizmet ettigi gibi bizlere de hizmeti getiriyor. Mahallem adina ve Battalgazi halki adina Baskanimiza tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA