Frawiltur Seyahat Acentesi Açildi

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’un katilimiyla, Frawiltur Seyahat Acentesi Ankara da Altinpark’in karsisinda açildi. Umre ve hac ziyaretlerini gerçeklestirmek isteyen halk için bugün faaliyetlere baslandigi duyuruldu.

Frawiltur Seyahat Acentesi Keçiören’de açildi. Acentenin sahibi Ebubekir Akarsu 6 yil Suudi Arabistan’da hizmet verdikten sonra, pandemi nedeniyle Türkiye’de faaliyetlerine devam etmek istedigini belirtti.

6 yil Suudi Arabistan’da otelcilik yaptigi bilgisini de veren Akarsu, "Su an Türkiye’de böyle bir acente kurduk. Orada da bir ekibim hazir olarak bekliyor. Gelen tüm misafirlerimizi Allah’in misafiri olarak Medine’ye ulastiracagiz. Dünyanin her yerinden mesajlar almaya basladik bile" ifadelerine yer verdi.

Bir sonraki asamada Suudi Arabistan vatandaslarini Türkiye’ye getirip turizme ve saglik alanlarina katkida bulunmak istedigini belirten Akrasu, “Yarindan sonra insallah Türkiye geneli bütün vatandaslarimiza hizmet vermeye baslayacagiz. Ilk programimiz sömestr tatilinde olacak” dedi.

Kaynak: İHA