Bursa'da Nilüfer Rüzgari

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ’29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Konseri’nde sahne alan ünlü sanatçi Nilüfer, seslendirdigi sarkilarla Bursalilara unutulmaz bir aksam yasatti.

Bursa'da Nilüfer Rüzgari
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin 99’inci yili, Bursa’da birbirinden özel etkinliklerle kutlandi. Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Merinos Park’ta düzenlenen ’29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Konseri’nde ise usta sanatçi Nilüfer sahne alarak Bursalilara cosku dolu bir gün yasatti. Nilüfer, sevilen eserlerini Bursalilar için seslendirirken, vatandaslar Cumhuriyet coskusunu doyasiya yasadi. Ellerindeki Türk bayraklariyla sarkilara eslik eden Bursalilar, Cumhuriyet Bayrami’nin 99’inci yilini unutulmaz bir konserle kutladi. Usta sanatçi Hakan Bilgin’in de sahne aldigi gecede, vatandaslar heyecan dolu gece geçirdi. Konseri vatandaslarla birlikte izleyen Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, daha sonra sahneye çikarak ünlü sanatçiya çiçek ve plaket takdim etti.

Atatürk, sehitler ve gaziler tarafindan bizlere emanet edilen Cumhuriyete sonsuzu kadar sahip çikacaklarini söyleyen sarkici Nilüfer, ‘Yasasin Cumhuriyet’ diyerek her zaman gurur duyacaklarini belirtti.

Bursalilarin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni tebrik eden Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere dönemin kahramanlarini, sehitlerimizi rahmet andiklarini ifade etti.

Bursa’da Nilüfer gibi önemli sanatçiyla Cumhuriyet Bayrami coskusunu yasadiklarini dile getiren Baskan Aktas, “Bugün Cumhuriyeti büyük bir coskuyla yasayabiliyorsak bunda Atatürk’ün ve ecdadimizin büyük emekleri var. Usta sanatçimizi da Bursa’da agirlamadigimiz için mutluyuz. Cumhuriyet, kadiniyla erkegiyle, genciyle yaslisiyla her kesimiyle bir ve beraber olmaktir. Cumhuriyet, onlarca yil verilen mücadelenin adidir. O yüzden hep beraber Cumhuriyetimize sahip çikmaliyiz” dedi.

Kaynak: İHA