Iznik'te Altyapi Hamlesi

Bursa’nin tüm ilçelerini daha saglikli bir altyapiya kazandirmak için çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, BUSKI marifetiyle Iznik Ilçesi Çakirca Mahallesi’nin muhtelif caddelerinde yagmursuyu ve kanalizasyon hatti çalismalarini sürdürüyor.

Iznik'te Altyapi Hamlesi
Bursa’yi gelecege tasiyacak hizmet ve yatirimlarini arka arkaya devreye alan Bursa Büyüksehir Belediyesi, BUSKI Genel Müdürlügü marifetiyle ilçelerde altyapi iyilestirme çalismalarina devam ediyor. Iznik ilçesi Çakirca Mahallesi’nde altyapi ihtiyaci olan caddelerde atik su ile yagmursuyu hatti imalatlarina baslayan BUSKI ekipleri, yeni hatlarla bölgenin altyapisini sorunsuz hale getiriyor.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, saglikli sehirlerin ancak güçlü altyapi üzerine insa edilebilecegini söyledi.

Çalismalara hiz kesmeden devam ettiklerini belirten Baskan Alinur Aktas, “Iznik ilçesi Çakirca Mahalle’sinde yeni kanalizasyon ve yagmursuyu hatlarinin planlamasini yapmistik. Planlamalar dogrultusunda çalismalara basladik. Çalismalar çerçevesinde 5 bin 500 metre altyapi imalati yapilacak. Çalismalar tamamlandiginda, bölgenin altyapi sorunlarini çözüme kavusturmus olacagiz’’ dedi.

Kaynak: İHA