Prof. Dr. Karatas, Adanalilar Ile Bulustu

Yüregir Belediyesi Kültür Sanat Günleri muhtevasinda düzenlenen Prof. Dr. Mustafa Karatas konferansina vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Karatas, Adanalilar Ile Bulustu
Ilahiyatçi Yazar Prof. Dr. Mustafa Karatas, Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü organizasyonuyla “Ahlak-i Muhammedi” isimli konferansla Adanali sevenleriyle bulustu. Yüregir Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa ilgi büyüktü.

Prof. Dr. Mustafa Karatas’in, peygamberimizin vahyin rehberliginde gelisen kisiligi, yasam tarzi ve hayatindan anlattigi örnekleri dikkatle dinleyen vatandaslar, Adana Il Müftülügü Koro Sefi Tarik Karadag ve ekibinin seslendirdigi naatlarla duygu dolu bir gün yasadi.

Konferansta konusan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, katilimcilara güzel bir gün yasatan Mustafa Karatas’a tesekkür ederek, “Yüregir’de kültürel ve sosyal etkinlikler daha yogun sekilde devam edecek” dedi.

Programa Baskan Kocaispir’in yani sira Vali Yardimcisi Muzaffer Sahiner, Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Yüregir Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Çelik ve Yüregir Ilçe Müftüsü Süleyman Sahin katildi.

Program sonunda katilimcilara hediye edilen kitaplarini imzalayan Mustafa Karatas’a günün anisina çesitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA