Baskan Oral'a Güney'de Sevgi Seli

Erzurum Ticaret Borsasi Baskani Hakan Oral, Güney Ilçelerini ziyaret etti.

Baskan Oral'a Güney'de Sevgi Seli
30 kisilik kalabalik bir ekiple Hinis, Karayazi, Karaçoban ve Tekman’a çikarma yapan Baskan Oral, birlik üyeleri ile görüserek yeni dönem için fikir alisverisinde bulundu.

Erzurum Ticaret Borsasi Baskani Hakan Oral, 5 Kasimda yapilacak olan Ticaret Borsasi seçimleri öncesi üye ziyaretlerine devam ediyor. Geçtigimiz hafta Kuzey ilçelerini ziyaret eden Hakan Oral, hafta sonunu Güney ilçelerine ayirdi.

Ulasilmadik hiç bir üye kalmasin diye gönüllere dokunup seçimlerde destek isteyen Oral, Hinis, Karaçoban, Karayazi ve Tekman’da büyük bir sevgiyle karsilandi.

Amacimiz koltuk degil memleket

Güney ilçelerindeki saha ziyaretleri çerçevesinde borsa üyelerine görev süresi boyunca yaptigi faaliyetleri ve yeni dönemde yapacagi projeleri anlatan ETB Baskani Hakan Oral, “ 2 yil süren pandemi sürecinde üyelerimizin sorunlarina her zaman çözüm ürettik. Üreticimize, perakendecimize, esnafimiza borsanin kapilarini sonuna kadar açtik. Tüm iletisim kanallarimizi devreye sokarak onlarla iletisimimizi hiç kesmedik. Çünkü bizim amacimiz koltuk degil memleket. Pandemi disinda kalan 2 yillik görev süremizde ise onlarca faaliyet gerçeklestirerek üyelerimizin hizmetine sunduk. Erzurum için mücadele etmeye devam edecegiz” dedi.

Üyelerimizi 5 Kasim’da bekliyoruz

Gittigi her ilçede büyük bir teveccüh gören Baskan Oral, “Inandigimiz yola çikarken gördük ki ilçelerimizde bulunan üyelerimiz desteklerini bizden esirgemedi. Üyelerimiz geçen 4 yillik süremizde yaptiklarimizin farkinda. Bu sebepten dolayi tüm üyelerimiz istikrardan yana durus sergiliyor. Tüm ilçelerimizde bulunan üyelerimizin demokratik hakki olan iradelerini ortaya koymalarini rica ediyoruz. Çünkü onlarin oylari bizim için çok kiymetli. Hepsini 5 Kasim’da sandik basinda görmekten onur duyacagiz” ifadelerini kullandi.

Karayazi Süt Toplama Merkezi Açiliyor

Baskan Hakan Oral, “Allah nasip ederse ilerleyen günlerde Karayazi ilçemizde üreticilerimiz daha çok kazansin diye çalismasini bitirdigimiz Süt Toplama Merkezini açiyoruz. Hizmeti üreticimizin ayagina götürüyoruz. Söylenilenin aksine en ücra yerlerimiz bile proje baglaminda destekleniyor. Üreticimiz emeginin karsiligini aliyor, sanayicimiz kaliteli süt alip standardi yüksek ürün üretiyor. Vatandasimiz ise mutlu kaliteli ve saglikli ürün tüketiyor” diye konustu.

Derdi memleket olanin, destekçisi çok olur

Ilçe ziyaretlerinde Baskan Oral’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarini dile getiren üyeler ise, “Eskiden Borsa nedir kimse bilmezdi. Aidat alinan, kapisindan içeri girilemeyen, vasfinin ve icraatlarinin ne oldugu anlatilmayan bir kurumdu. Fakat Hakan Oral döneminde Erzurum’un en önemli STK’larindan biri oldugunu anladik. Hak edene hakkini vermek lazim. Liyakat sahibi yöneticilerin elinde kurum nasilda degerli hale geliyormus gördük. Derdi memleket olanin destekçisi çok olur. Bizde Hakan Baskanin yaninda ve destekçisiyiz” diye konustular.

Her fikir ve düsünce basimizin taci

Baskan Hakan Oral, ziyaretler çerçevesinde üyelere seslenerek, “Borsa seçimleri yaklasiyor ve bitecek. Üyelerimiz seçim bitti diye kendilerini borsamizdan soyutlamasinlar. Bizler ortak akla, birlikte üretmeye büyük önem veriyoruz. Her bir üyemizin fikri, düsüncesi bizim için çok kiymetli. Ürettikleri her projeyi bizimle paylassinlar. Büyük icraatlar küçük kivilcimlarla baslar. Üyelerimizin görüslerini çok önemsiyoruz. Borsanin hak sahipleri koltuklarinda oturanlar degil, üyeleridir ve borsamizin kapisi tüm üyelerimize, fikir ve proje sahibi olanlara sonuna kadar açiktir. Hepsinin basimizin üstünde yeri vardir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA