Baskan V. Subasi Ezber Bozmaya Devam Ediyor

Bilecik Belediyesinin düzenledigi “Gençler Bi’ Kahve” etkinligi gençler tarafindan yogun ilgiyle karsilandi.

Baskan V. Subasi Ezber Bozmaya Devam Ediyor
Atatürk Parkinda düzenlenen etkinlige Bilecikli gençler ve üniversite ögrencileri katilirken Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi gençlere elleriyle kahve ikram etti.

Gençlere yönelik proje ve etkinliklerle adindan söz ettiren Baskan V. Melek Mizrak Subasi ezber bozmaya devam ediyor. Gençlerle güçlü bir iletisimi olan Baskan V. Melek Mizrak Subasi düzenledigi son etkinlikle takdir topladi. Baskan V. Subasi, Atatürk Parkinda düzenlenen Gençler Bi’ Kahve etkinliginde gençlere elleriyle kahve ikram etti. Gençlerin arasina karisarak sohbet eden ve kahve içen Baskan V. Melek Mizrak Subasi parka kurulan dilek ve sikayet kutusuna ilk yaziyi da kendisi atti. Atilan dilek ve sikayetlerin tek tek okunarak dikkate alinacagini belirten Baskan V. Subasi, dilek ve sikayet kutusunun Atatürk Parkinda bulunan Selanik Kafe ve Dolmabahçe restoranda sabit kalacagini ve belirli araliklarla açilarak istek ve sikayetlerin okunacagini belirtti.

Kendisine Güzel Sanatlar Fakültesinde okuyan bir ögrenci tarafindan tablo hediye edilen Baskan V. Melek Mizrak Subasi, “Sevgili Bilecikliler ve sehrimize yeni gelen degerli ögrenciler, öncelikle hepiniz hem etkinlige hem de sehrimize hos geldiniz. Bugün gençlerimizle birlikte parkimiz biraz kahve koksun istedik. Mehmet arkadasimiz Güzel Sanatlar Fakültesi ögrencisi ve bana bu çok degerli tabloyu hediye ettigi için kendisine çok tesekkür ediyorum. Ben de mimarlik ögrencisiydim ve okula yetenek sinaviyla kabul edildim. Bu güzel hediye için kendisine çok tesekkür ediyorum. Ve sevgili gençler etkinligimize katildiginiz için sizlere de çok tesekkür ediyorum. Bu sehir hepimizin ve bu sehri sizlerin enerjisi ve destegiyle daha da güzellestirecegimizden eminim” ifadelerini kullandi.

Bi’ Ögrenci projesiyle gençler birçok indirimden faydalanacak

Etkinlikte Bi’ Ögrenci projesi hakkinda da bilgi verildi.

Uygulanacak proje ile ikametgahlarini Bilecik’e tasiyan ögrenciler ulasimdan su faturasina, tiyatrolardan sinemaya kadar birçok alanda indirimden faydalanabilecek. Bu proje ile ilgili önümüzdeki günlerde detayli bir açiklama yapilacagi, ögrenci ve gençlerin Bilecik Belediyesi sosyal medya hesaplarini takip ederek konuyla ilgili bilgilendirilecekleri belirtildi.
Kaynak: İHA