Sanliurfa'da Koca Dehseti

Sanliurfa’da 4 çocuk annesi yabanci uyruklu kadin, tartisma sonrasi silahini eline alan kocasindan kurtulmak için kaçtigi balkonda öldürüldü.

Sanliurfa'da Koca Dehseti
Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Sanliurfa’nin Haliliye ilçesine bagli Hamidiye Mahallesi’ndeki 4 katli bir binanin en üst katinda yasandi. Iddiaya göre, dini nikahli yabanci uyruklu Hena Seyh Muhammed (31) ile kocasi Fariz Al Halil arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartisma esnasinda evdeki tabancasini eline alan Fariz Al Halil, 4 çocugunun gözü önünde esini vurmaya kalkisti. Evin içerisinde kaçacak yer bulamayan çaresiz kadin, balkona kosup çevredekilerden yardim istedi.

Gözünü kirpmadan öldürdü

Çaresizce çevredekilerden yardim isteyen kadinin pesinden balkona çikan cani koca, silahla ates etti. Genç kadin yere yigilirken, olayi görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye saglik ekibi ile çok sayida polis sevk edildi. Eve giden saglik ekipleri, yaptiklari kontrolde kadinin hayatini kaybettigini belirledi. Ceset, olay yerindeki incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Sanliurfa Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, çesitli suçlardan 8 kaydi bulunan cani koca ise gözaltina alinarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA