Sosyal Girisimcilik Kampi Için Basvurular Basladi

Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi’nde, “Fikirden girisimcilige” slogani ile Sosyal Girisimcilik Kampi gerçeklestirilecek.

Sosyal Girisimcilik Kampi Için Basvurular Basladi
Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi’nin yürütücüsü oldugu “Tepebasi Sosyal Kuluçka Merkezi Sosyal Girisimcilik Kampi” 11 Kasim’da baslayacak. 11-15 Kasim tarihleri arasinda yapilacak kamp, Melih Savas yasam Köyü ve Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parkinda gerçeklestirilecek.

Birçok konuda egitim ve atölye olacak

5 gün sürecek kampta sosyal girisimci adaylarina verilecek egitim ve atölyeler ise su sekilde: “Sürdürülebilir kalkinma amaçlari egitimi ve atölyesi, sosyal girisimcilik egitimi, sosyal girisim is modelleri egitimi, iletisim teknikleri, sunum teknikleri, hikaye anlaticiligi, sorun agaci atölyesi, sosyal etki egitimi, proje fikri yakalama egitimi, çözüm fikri gelistirme atölyesi, sosyal agimiz il duygudaslik yolculugumuz egitimi, hedef kitle analizi egitimi, marka kimligi olusturma egitimi, sosyal girisimciler için sosyal medya kullanimi egitimi, sosyal girisimciler için ürün fotografçiligi egitimi, temel fotografçilik bilgileri ve fotograf okuma egitimi, sosyal girisimciler ve tüzel kisilik egitimi, fikri mülkiyet Hukuku egitimi ile kaynak gelistirme ve hibe fon kaynaklari.”

Deneyimlerini paylasacaklar

Kampin sonu günü olan 15 Kasim Sali günü ise Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda sosyal girisimcilerin deneyimlerini paylasacagi konferans gerçeklestirilecek. Konferansa konusmaci olarak ise Anadolu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serap Erdogan, gise.com Kurucusu Umur Gökhan Çiçek, Kadinlarin Elinden Kurucu Ortagi Mustafa Alp Dumrul, Kadinlarin Elinden Kurucu Ortagi Hande Dumrul katilacak.

Ücretiz olarak gerçeklestirilecek kamp, toplumsal meselelerin çözümü ile ilgilenen, toplumsal dönüsüm hayali kuran, sosyal girisimcilik ile ilgili bilgi sahibi olarak sosyal girisimci olmak isteyen 18-35 yas arasindaki bireyleri kapsayacak. Kamp sonunda düzenlenecek konferans ise tüm Eskisehirlilere açik olacak.
Kaynak: İHA