'Muhtarlar Günü' Maltepe'de Kutlandi

Maltepe Belediye Baskan Yardimcisi Savas Eroglu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla ilçede görev yapan muhtarlari makaminda kabul etti. Muhtarlarin talepleri dinlenirken açiklama yapan Belediye Baskani Ali Kiliç, “En büyük yardimcilarimiz olan muhtarlarimizin, Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

'Muhtarlar Günü' Maltepe'de Kutlandi
Maltepe Belediyesi, 19 Ekim’de kutlanmaya baslanan Muhtarlar Günü’nü unutmadi. Belediye Baskan Yardimcisi Savas Eroglu, ilçede görev yapan muhtarlari makaminda kabul ederek talep, öneri ve sorunlarini dinledi. 2015 yilinda Basbakanlik Genelgesi ile muhtarlik müessesesinin ihtiyaçlari, karsilastiklari sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri olusturmak amaciyla ilan edilen gün için düzenlenen program Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki resmi törenle basladi.

Sonrasindaysa Ilçe Kaymakamligi, Ilçe Belediye Baskanligi ve Ilçe Emniyet Müdürlügü muhtarlar ve beraberlerindeki bir ekiple ziyaret edildi.

Konuyla ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskani Ali Kiliç, “Katilimci demokrasinin, sosyal demokrat halkçi bir yerel anlayisin olmazsa olmazi, en büyük yardimcilarimiz olan muhtarlarimizin, Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA