Minik Ögrencilerden Örnek Davranis

Sarigöl Sehit Esin Akay ilkokulunu 2/B ve 3/B sinifi ögrencileri kendi siniflarindaki ihtiyaç sahibi arkadaslarinin okul eksiklerini tamamlamak için seferber oldu.

Minik Ögrencilerden Örnek Davranis
Ögrenciler, 2/B sinif ögretmeni olan Tugba Sürücü’ye arkadaslari için yardim yapmak için düsüncelerini anlatirken, ayni sekilde 3/B sinif ögrencileri de arkadaslarina yardim etmek için düsüncelerini sinif ögretmenleri Sedat Aydin’a iletti. Iki ögretmen minik ögrencilerinin duyarli davranislari karsisinda ögrencilerin anneleriyle bir toplanti gerçeklestirdi. Anneler de çocuklarinin düsüncelerini karsisinda duygulanarak evlerinde hazirladiklari yiyeceklerden bir gida standi düzenleme karari aldi. Alinan karar hayata geçirilerek okul bahçesinde açilan stantta gida satisi gerçeklestirildi.

Gida satisindan elde edilen gelir ile de ihtiyaç sahibi olan ögrencilerin kirtasiye ve diger ihtiyaçlarinin giderilecegi ögrenildi.

Minik yüreklerin örnek davranislari takdirle karsilanirken, ögrencilerin fikriye hayata geçirilen gida satisina katilim da oldukça yüksek oldu. Stantlardaki ürünler kisa sürede tükenirken, Sarigöl Sehit Esin Akay Ilkokulu ögrencilerinin örnek dayanismasi gida sergisine gelenler tarafindan da takdirle karsilandi. Davetliler ögrencilere, sinif ögretmenlerine ve okul müdürüne tesekkür etti.
Kaynak: İHA