MDOB, 'Sen Dul' Operatiyla Perdeleri Açacak

İçel Devlet Opera ve Balesi (MDOB), uzun bir aradan sonra yeniden seyircisiyle bulusuyor. Franz Lehar’in unutulmaz eseri "Sen Dul" operatiyla perdelerini açacak olan MDOB, prömiyer heyecanini 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de opera sahnesinde sanatseverlerle paylasacak.

MDOB, 'Sen Dul' Operatiyla Perdeleri Açacak
Rejisörlügünü Melih Öztürk’ün yaptigi eserin orkestra sefi Rustam Rahmedov ve Aytug Ülgen, koreografi Berna Turhan Ileri, koro sefi ise Anil Aydin. Dünya operet repertuvarinin saheserleri arasinda olan eserde Hanna Glawari’yi Sebnem Agridag Kislali ve Aysegül Devrim Dinçer, Danilo Danilovitsch’yi ise Hakan Aysev, Zafer Erdas, Korhan Dinçer dönüsümlü olarak canlandiracaklar.

MDOB Orkestrasi, korosu ve bale sanatçilarinin birlikte sahneleyecegi “Sen Dul" operatinin dekor tasarimi Adnan Öngün, kostümü Osman Sengezer, isik tasarimi Tari Deniz’e ait.

Eserin prömiyeri 22 Ekim 2022 Cumartesi saat 20.00’de, ikinci gösterimi 25 Ekim 2022 Sali saat 20.00’de olacak. Biletler opera gisesinden veya internet üzerinden alinabilecek.
Kaynak: İHA