Mazbatalarini Aldilar

Kdz. Eregli Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Baskani Arslan Keles ve Bati Karadeniz Bölgesi Kdz. Eregli Subesi Deniz Ticaret Odasi (DTO) Baskani Oguz Ünlüer mazbatasini aldi.

Mazbatalarini Aldilar
Kdz. Eregli TSO Baskani Arslan Keles ve DTO Kdz. Eregli Sube Baskani Oguz Ünlüer mazbatalarini Ilçe Seçim Hâkimi Ilknur Kartal’dan aldi.

Yeni dönemin hayirli ugurlu olmasini dileyen Kdz. Eregli TSO Baskani Arslan Keles, birlikte mazbatasini alan, DTO Kdz. Eregli Sube Baskani Oguz Ünlüer’e basarilar diledi. Keles açiklamasinda, “Mazbatamizi aldik, sira da planladigimiz, hayata geçirecegimiz projeler için mücadele etmek kaldi. Bizler geçen dönem oldugu gibi bu dönemde hizimizi kesmeden Kdz. Eregli’nin yararina çalismalarimizi sürdürecegiz. Projelerimiz hayata geçene kadar mücadele edecegiz, takipçisi olacagiz. Ekip olarak heyecanliyiz, hirsliyiz ve mutluyuz. Bugün burada benimle beraber mazbatasini alan DTO Kdz. Eregli Sube Baskanimiz Oguz Ünlüer’e de mazbatasinin hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Kendisininde güzel islere imza atacagina inancim tam. Birlikte de güzel projeler yapacagiz. Ben kendisine ve ekibine basarilar dilerim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA