Keçiören Çocuklarla Senlendi

Kartaltepe Kent Ormani ve Mesire Alaninda çocuk senligi düzenlendi.

Keçiören Çocuklarla Senlendi
Keçiören Belediyesi tarafindan Kartaltepe Kent Ormani ve Mesire Alaninda çocuk senligi yapildi. Senlikte; 15 okulun hazirlamis oldugu halk oyunlari gösterileri gerçeklestirildi.

Sanat, masal, tasarim ve beceri atölyeleriyle çocuklarin keyifli vakit geçirmesi amaçlandi. Senlige, Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok katildi.

1’ inci çocuk bilim, kültür ve sanat senliginde, çocuklari donanimli yetistirebilmek amaci ile gelecegin sekillenecegini belirten Altinok, “Milletlerin ve Devletlerin tarihleri, kültürleri, var oluslari küçülmeleri sahlanislari veya tarih sahnesine baktigimizda yok oluslari var. 34 milyon kilometre karelik bir dünyadaki büyük bir medeniyetin evlatlari ve çocuklarisiniz. Sizleri en iyi sekilde yetistirecegiz. Okullarimiza her türlü destegi veriyoruz. Milli egitim müdürlerimize söylüyoruz. Okul müdürlerinizden laboratuvar ve kütüphaneler isteyin. Bilim ve teknoloji dünyanin geldigi yer ve dünyanin gidecegi yer. Degisen, gelisen hatta degistirilen bir dünya var. Her seyi ile degistirilen bir toplum yapisi var. Her seyi ile degistirilen, dönüstürülen ve devsirilen bir dünya var. Biz tüketen degil, üreten olmaliyiz” dedi.

Çocuklari daha iyi yetistirebilmek, gelecege en iyi sekilde hazirlamanin herkesin görevi ve vebali oldugunu aktaran Altinok, “Keçiören’de çocuklar sansli. Büyüksehir Belediyeleri dahil Türkiye’de en çok park ve yesil alani olan belediye Keçiören Belediyesidir. Biz rant görmüyoruz biz hizmet görüyoruz. Biz gelecege yatirim yapiyoruz. Biz bugün variz yarin yokuz. Rant degil çocuklarimiza gelecegimize nasil daha güzel bir sehir, nasil daha güzel bir kent birakiriz bütün gayemiz, ülkümüz, hedefimiz, sevdamiz budur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA