Kars'tan Kartpostallik Sonbahar Görüntüleri

Kars’ta sonbahar mevsiminde agaçlarin büründügü renkler ile akan dereler seyri doyumsuz bir manzara olusturuyor. Dökülen yapraklar üzerinde Kafkas dansi yapan gençler ile türkü esliginde genç kiza patisini uzatan sokak köpegi de kameralara yansidi.

Kars'tan Kartpostallik Sonbahar Görüntüleri
Sari ve yesilin bütün tonlarinin yer aldigi agaçlardan Kars Çayi’na düsen yapraklarla olusan renk cümbüsü, seyrine doyulmaz bir manzara ortaya çikardi.

“Azeri türküye eslik etti”

Konservatuar ögrencisinin seslendirdigi ‘Gel Gel Kara Gözlüm’ türküsüyle birlikte bir kiz ögrenciye giderek patisini uzatan sokak köpegi ilgi odagi oldu. Bir kiz, bir erkek ögrenci ise dökülen yapraklar üzerinde Kafkas dansi yaparak sonbaharin güzelligini gönüllerince yasadi. O anlar, kameralara yansidi.

Sonbaharin bütün güzelliginin yasandigini ifade eden Tugba Önal, “Sonbahar, özellikle Baltik mimarisi içerisinde siir gibi bir ortami canlandiriyor. Bu mimarinin içerisine her girdiginizde kendinizden bir parçayi, ruhunuzdan size süzülen bir sürü seyi anlatiyor. Özellikle bu cografyada, böyle bir ortamda sonbahari yasamak gerçekten çok güzel” dedi.

Öte yandan, renk cümbüsünün yasandigi Kars’ta vatandaslar sonbahari doyasiya yasiyor. Birçok vatandas rengarenk agaçlar arasinda fotograf çekiliyor.

Dört mevsim bir baska güzellige bürünen Kars, sonbaharin bütün renklerini bir arada insanlara yasatiyor.
Kaynak: İHA