Esnaflardan Baskan Öztürk'e Tesekkür

Yahyali Ilçe merkezinde bulunan belediye is haninda faaliyet gösteren esnaflar, is haninda yapilan çevre düzenlemesi, dogalgaz çalismasi ve dis cephe kaplamasindan dolayi Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk’e tesekkür ziyaretinde bulundu.

Esnaflardan Baskan Öztürk'e Tesekkür


Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette esnaflar adina konusan Yahyali Çiftçi Mallari Koruma Baskani Yüksel Çoban; “Atil durumda bulunan is haninin çevre düzenlemesi, bina içi düzenlemesi, dogalgaz ve dis cephe kaplamasindan dolayi is haninda faaliyet esnaf arkadaslarim adina Baskanimiz Esat Öztürk’e tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk ise, "Is haninda faaliyet gösteren esnaf kardeslerime cani gönülden tesekkür ediyorum. Yapilan düzenleme çalismalari neticesinde is hanimiz ilçemize yakisan bir görünüme kavustu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Is haninda yapilan düzenleme çalismasi halkimiz tarafindan da begenildi. Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Her zaman yanlarinda oldugumuzu belirtmek istiyorum. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin. Yahyali her türlü güzellige layik ilçe” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA