Eglenerek Beceri Kazaniyorlar

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, pandemi sürecinin ardindan çocuklarin akil yürüterek, hizli düsünmesi, becerileri kazanmasini saglayan Akil ve Zeka Oyunlari kursunu yeniden açti.

Eglenerek Beceri Kazaniyorlar
Düzce Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü Çocuk Üniversitesi, Akil ve Zeka Oyunlari kursu ile çocuklarin ögrenmelerini kolaylastirarak zihinlerinin oyunlarla açilmasini sagliyor. Pandemi sürecinde açilmayan ancak yeni dönem ile birlikte egitime baslayan Akil ve Zeka Oyunlari kursu çocuklarin ve velilerin ilgisini çekiyor.

Çocuklarin mantik yürütme, hafiza gelisimini saglayan, planlama ve ileriyi görme, hizli ve dogru karar verme ile kazanma ve yenilgi kavramlarini içsellestirmesi gibi birçok tutum ve davranisi dogrudan etkileyen Akil ve Zeka Oyunlari Kursu egitmeni Gülseren Sengül, “Çocuklarimizin hem ayni yas gruplariyla bir araya gelerek kaliteli zaman geçirmeleri hem de eglenerek düsünsel becerilerini gelistirebilmelerini amaçliyoruz. Zeka oyunlariyla çocuklarin gelisimine katkida bulunuyoruz. Onlarin ögrenme becerilerini gelistiriyor ve arkadaslariyla uyum içinde çalisma becerilerini artiriyoruz”

ifadelerinde bulundu.

Akil ve Zeka Oyunlari kursunda; Q-bitz, Jenga, Dama, Koridor, Mangala, Grift, Bardaklar, Apartmanlar, Scrabble, Sudoku, Kelime oyunu ve Pusula olmak üzere birçok oyunla çocuklarin zihinsel yetilerine katki saglaniyor.
Kaynak: İHA