Deprem Ve Iklim Konferansi Düzenlenecek

Prof. Dr. Mikdat Kadioglu, Adiyaman Belediyesi ve Adiyaman Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlenecek olan ’Deprem ve Iklim Konferansi’na konusmaci olarak katilacak.

Deprem Ve Iklim Konferansi Düzenlenecek
Istanbul Teknik Üniversitesi (ITÜ) Afet Yönetim Merkezi ve Meteoroloji Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadioglu, Adiyaman Belediyesi, Adiyaman Üniversitesi ve Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Adiyaman Subesi tarafindan ’Yer hareketlenmeden sen hareketlen’ sloganiyla gerçeklestirilecek olan ’Deprem ve iklim konferansinda’ bilgilendirmelerde bulunacak.

Deprem bölgesinde yer alan Adiyaman’da gerçeklestirilecek olan bu önemli konferans hakkinda bilgi veren yetkililer, 22 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 da Adiyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçeklestirilecek olan konferansa tüm ilgilileri davet etti.

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Baskani Bülent Sen ile birbirinden önemli bilim insanlarinin da katilim göstermesi beklenen programda, Adiyaman Üniversitesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Senem Tekin de Adiyaman için deprem tehlikesi ve risk degerlendirmesi konusunda bilgiler sunacak.
Kaynak: İHA