Off-Road Tutkunlari Sivas'ta Bulustu

Sivas Belediyesi’nin öncülügünde Sivas Off Road Kulübü’nün isbirliginde düzenlenen “Sivas Belediyesi Off Road Oyunlari Festivali-3” start aldi.

Off-Road Tutkunlari Sivas'ta Bulustu
Pasabahçe mevkiinde, özel dizayn edilmis araçlar zor parkurlarda yaris sevenlere heyecanli anlar yasatti. 40 ilden 120 aracin katildigi off-road yarislarinda araçlar motor hacimlerine göre 7 ayri kategoride yarisirken sporcular dereceye girmek için çaba sarf etti.

Yarislarda zaman zaman bazi araçlar devrilme tehlikesi yasadi. Diger yandan çamura saplanan araçlar ise çekici ve kepçe yardimi ile çikarildi. Binlerce vatandasin izledigi off-road yarislari büyük begeni topladi. 1 gün sürecek olan yarismada dereceye girenlere ödül verilecek.

Kadin Off-road’cilar kiyasiya yaristi

Diger yandan heyecan dolu yarislara katilan kadin Off-road tutkunlari ise kiyasiya mücadele etti. Parkuru tamamlayan kadin sporcular, vatandaslardan alkis topladi.

Off-road yarislari için farkli illerden katilim gösteren sporcular ise, sporu sevdikleri ve çok heyecanli geçtigini belirterek Sivas Belediyesi’ne tesekkür etti. Parkurun heyecan verici oldugunu ifade eden katilimcilar dereceye girebilmek için kiyasiya yaristiklarini belirttiler.
Kaynak: İHA