MASKI'nin Çevreci Yatirimlari Devam Ediyor

MASKI Genel Müdürlügü, daha temiz bir Manisa için çalismalarina hiz kesmeden devam ederken Demirci ilçe merkezi için de 30 milyon TL yatirim bedeliyle atiksu aritma tesisi insa ediyor. Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Emir de, altyapi projesiyle bir bütün oldugunu belirttigi yatirimin sadece atiksu aritma tesisi bölümünün 30 milyon TL oldugunu ifade ederek, “28 bin esdeger nüfusa hitap edecek olan tesisimizde yillik 1 milyon 730 bin metreküp atiksu aritimi yapacagiz” dedi.

MASKI'nin Çevreci Yatirimlari Devam Ediyor
Daha temiz Gediz ve Bakirçay hedefiyle kuruldugu günden bu yana çalismalarina devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Demirci ilçe merkezine de atiksu aritma tesisi kazandiriyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen çalismalarda Demirci’nin gelecegi için yürütülen atiksu aritma tesisi insaatini Daire Baskani Hilmi Serkan Emir de Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Gökhan Demir ve teknik personel ile birlikte ziyaret etti. Çalisma alaninda incelemelerde bulunan Emir, yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkinda bilgi aldi.

Yillik 1 milyon 730 bin metreküp atiksu aritimi yapilacak

Yatirim ve Insaat Daire Hilmi Serkan Emir, tesis ile ilgili teknik bilgileri paylasti. Emir, altyapi projesiyle bir bütün oldugunu belirttigi yatirimin sadece atiksu aritma tesisi bölümünün 30 milyon TL oldugunu ifade ederek, “28 bin esdeger nüfusa hitap edecek olan tesisimizde yillik 1 milyon 730 bin metreküp atiksu aritimi yapacagiz. Betonarme imalatlarimiz devam ediyor. Hem Manisa’miza hem de Demirci’mize hayirli olsun” dedi.



Baskan Ergün, atiksu aritma tesislerine büyük önem veriyor

Daire Baskani Emir, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün, atiksu aritma tesisi yatirimlarina büyük önem veriyor. Kurum olarak daha saglikli bir çevre için bugüne kadar 6 adet atiksu aritma tesisi insa ettik. Sarigöl’deki tesisimizde betonarme imalatlari tamamladik. Selendi ve Demirci’deki tesislerimizde ise çalismalarimiz sürüyor. Daha saglikli bir çevre, gelecek nesillere aydinlik yarinlar birakmak için çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA