Kiraladigi Araçla Ölüme Uçtu
Zonguldak’ta bir vatandasin kiraladigi araç, yoldan çikarak evin bahçesine uçtu. Kazada otomobil adeta ikiye katlanirken, sürücü feci sekilde can verdi. Aracin ise kazadan önceki son hizinin 135 kilometre oldugu ögrenildi.

Kaza anini pencereden izledi
Tek basina yasadigi evinin penceresinden kaza anina sahit oldugunu anlatan Yasar Bayraktar, "Frene basti. Yer kumluydu. Hakimiyeti saglayamadi duvara vurdu. Sonra buraya uçtu. Ben evde kaliyordum. Cam açik, direkt arabayla göz göze geldim. Içerde vefat etti. Ben psikiyatrik tedavi görüyorum. Yasadiklarim kolay degil. Benim burada durmam mümkün degil. Aslinda bu arazi kamulasti ama gidecek baska yerim yok" diye konustu.
Ölen Muhammet Çakmakçi’nin esnaflik yaptigi, evli ve 1 çocuk babasi oldugu, aracin takip sisteminde son hizinin ise 135 kilometre oldugu ögrenildi.
