Emekli Olan Personele Vefa Yemegi

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, belediyeden emekli olan yaklasik 70 personele veda yemegi düzenledi. Darica’ya hizmet bayragini teslim aldiklarini belirten Muzaffer Biyik, emekli personele plaket vererek hizmetleri için tesekkür etti.

Emekli Olan Personele Vefa Yemegi
Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, belediyeye uzun yillar hizmet verip emekli olan yaklasik 70 personel için veda yemegi düzenledi.

Darica Balikçisi Konferans Salonu’nda düzenlenen vefa yemegine Baskan Muzaffer Biyik’la birlikte baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve emekli personeller katildi.

Darica’ya hizmet etmenin bir bayrak yarisi oldugunu belirten Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Sunu bilmenizi istiyorum ki Darica güzelse sizler sayesinde güzel. Her kösesinde bir emeginiz var. Emekleriniz için sizlere çok tesekkür ederim. Dün sizler ilçemizi gelistirmek ve güzellestirmek için çalistiniz. Bugün de sizlerden aldigimiz bayrakla ilçemize hizmete biz devam ediyoruz. Emeklilik hayatinizda sizlere ve ailenize mutlu bir hayat diliyorum" diye konustu.

Muzaffer Biyik, program sonunda emekliye ayrilan tüm personele tesekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA