Ceyhan'da 20 Yillik Çile Bitiyor

Ceyhan Belediyesi, devlet hastanesi bölgesinde altyapi çalismalarini sürdürüyor.

Ceyhan'da 20 Yillik Çile Bitiyor
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, ilçede altyapisi, asfalti, kaldirimi olmayan bölge kalmayana dek çalismalari araliksiz sürdüreceklerini belirterek, "Yeni Ceyhan Devlet Hastanesi bölgesinde 20 yildan bu yana yagmur suyu gideri dahil hiçbir altyapi çalismasi yapilmamis. Ceyhanli hemsehrilerimizin hastaneye geçis çilesini sona erdiriyoruz. Sulama kanali üzerine yeni yaptigimiz beton köprü ilçe merkezinden hastaneye araç ve yaya geçisini hem kolaylastiracak hem de hizlandiracak. Altyapi çalismalarinda 400 metre hat dösüyoruz. Böylelikle hem hastane hem de çevresindeki kroniklesen yagmur suyu gideri problemi çözülmüs olacak” dedi.

Hastane çevresine 2 bin metrekare bordür tasi, 2 bin 500 metrekare de parke tasi döseme çalismalarinin devam ettigini ifade eden Baskan Erdem, yaklasik 700 metrelik yolun da tamamen asfaltlanacagini, kaldirimlarin çaga uygun hale getirilecegini kaydetti.

Baskan Hülya Erdem, ayrica yine Adana Büyüksehir Belediyesi isbirligiyle Namik Kemal Mahallesi’nde devam eden altyapi çalismalarinin da kisa sürede tamamlanacagini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA