Elazig'da 'Ilk Is Babalik' Egitimi
Anne Çocuk Egitim Vakfi (AÇEV) destegiyle Elazig’da özel bir kres tarafindan okul ve aile birligini arttirma amaciyla egitim programi düzenlendi.

Çocuklar babalari ile uçurtma uçurduktan sonra babalara ’Ilgili babaligin 9 maddesi’ üzerine farkindalik egitimi verildi.
Aile danismani Fatma Begüm Özel’in egitimi ile babalar, babanin çocugun bakimina katilmasi, çocugun gelisimini desteklemesi, babanin çocugu ile karsilikli yakin ve demokratik bir iliski kurmasi, çocugu ile birlikte zaman geçirmesi, cinsiyet ayrimi yapmadan kiz ve erkek çocuklarini esit bir sekilde desteklemesi üzerine egitim verildi.
Egitime katilan veliler, çocuklariyla birlikte doyasiya eglendi.
Kurum müdürü Nagme Uca Asam, "Erken yaslardan itibaren gelisimleri desteklenen çocuklarin, onlarin bakim ve gelisiminde sorumluluk alan babalarin, çocuklarini özgüven ve umutla büyüten ailelerin sayisinin artmasi için egitim kurumu olarak çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.
