Sahte Plakali Araç, Cezadan Kaçamadi

Edirne’nin Kesan ilçesinde uzun süredir park halindeki bir kamyonette sikayet üzerine inceleme yapan Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, kamyonete takili plakanin baska bir araca ait oldugunu tespit etti. Araç sahibine 9 bin 107 TL ceza kesildi.

Sahte Plakali Araç, Cezadan Kaçamadi
Edinilen bilgiye göre, Yukari Zaferiye Mahallesi Anil Sokak üzerindeki bir kamyonet, uzun süredir park halinde bekliyordu. Sahibinin bir türlü gelip almadigi aracin durumundan süphelenen vatandaslar durumu polise ihbar etti. Bahse konu adrese gelen Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, kamyonette inceleme yapti.

Kamyonete takili bulunan plakanin sorgulamasini yapan polis, plakanin baska bir araca ait oldugunu tespit etti. Polis, bir süre sonra aracin basina gelen araç sahibi E.B.’ye 9 bin 107 TL para cezasi kesti.
Kaynak: İHA