Didim MYO Oryantasyon Programini Tamamladi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yili Oryantasyon Programi, ADÜ Didim Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda gerçeklesti.

Didim MYO Oryantasyon Programini Tamamladi


Programa; Asçilik, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Turizm ve Otel Isletmeciligi ögrencileri, akademik ve idari personel katildi.

Oryantasyon programinda, SKS Daire Baskani Faruk Uludag, Sosyolog Selda Aksoy Yetkin ‘Kariyer Planlama Dersi ve Cumhurbaskanligi Staj Seferberligi’, Uzman Klinik Psikolog Fatma Evrim Güresen ‘Üniversitemiz Psikolojik Danisma ve Rehberlik Uygulama ve Arastirma Merkezi’nden Yapilan Hizmetler’, Genç Ofis Temsilcisi Özlem Çiner ‘Egitsel, Sosyal, Kültürel, Sportif Faaliyetlerin Gelistirilmesi’, konulari hakkinda ögrencilere bilgi verildi.



Ögr. Gör. Burak Oksar’in sunumu ile devam eden programda üniversitemizin ve Didim MYO idari, akademik yapilanmasi, altyapi olanaklari, is ve staj imkanlari ile ilgili tanitim gerçeklestirildi.



2022-2023 Akademik Yilinin basarili geçmesi temennisinde bulunarak ögrencilerin görüs ve önerilerinin ardindan etkinlik sona erdi.
Kaynak: İHA