Nilüfer'in Sultanlari Ögrencilerle Bulustu

Nilüfer Belediyesi’nin okullarda düzenledigi spor söylesileri yeni egitim döneminde Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimi ile basladi. Ögrencilerin büyük ilgi gösterdigi voleybolcular, spor hayatlarina iliskin paylasimlarda bulundu.

Nilüfer'in Sultanlari Ögrencilerle Bulustu
Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü okullarda spor söylesilerini yeni dönemde de sürdürüyor. Yeni egitim döneminin ilk söylesisi Çakir Okulari’nda gerçeklesti. Söylesiye katilan Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimini, salonda büyük coskuyla karsilandi. Ögrencileri, sporcularla bulusturarak spor yapmalarini tesvik etmek amaciyla düzenlenen söylesiye kadin voleybolcular tam kadro katildi.

Voleybolculara ayrica Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Vital Heynen, yardimci antrenörler Haluk Korkmaz ve Emirhan Özkan ile Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer de eslik etti.

Nilüfer’in sultanlari söylesi öncesinde ana sinifi ögrencileri ve okula yeni baslayan minikleri siniflarinda ziyaret etti. Voleybolcular söylesinin yapilacagi salona geçtiklerinde ise ögrencilerin coskusuyla karsilasti. Alkislarla sahneye çikan kadin voleybolcular spor hayatlarini ögrencilerle paylasti. Sporun egitim hayatina olumlu katkisina deginen Nilüfer’in sultanlari, sporda dogru beslenmenin önemine de dikkat çektiler.

Voleybolun hayatlarina özgüven ve disiplin kazandirdigini belirten voleybolcular, en önemli kazanimlarindan birinin de saglikli beslenme aliskanligi oldugunu vurguladilar. Özellikle maçlar öncesinde beslenmelerine çok önem verdiklerini anlatan Nilüfer’in sultanlari, günlük hayatlarindan da örnekler verdiler.

Türklerin çok sicak kanli olduguna deginen Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Vital Heynen de sözlerine Türklerin sicak kanliligina deginerek basladi.

Ayni zamanda

bu yil Almanya Kadin Milli Voleybol Takimi Basantrenörlügünü de yapan Vital Heynen “Almanya, Belçika, Polonya, Portekiz gibi bir çok ülkede antrenörlük yaptim. Buraya geldigim için mutluyum. Hepinizi Bursa’da oynayacagimiz maçlara bekliyorum’ ifadelerini kullandi.

Söyleside söz alan Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, 11 Ekim’in Dünya Kiz Çocuklari Günü olduguna dikkat çekerek “Buradaki kadin sporcu ablalariniz gibi tüm kiz çocuklarini ve kadinlari önemsiyoruz. Sizlere özgür, esit ortam saglamak için çalisiyoruz. Gelecegimiz olan sizleri her açidan, her alanda görmek istiyoruz” dedi.

Söylesinin sonunda ögrenciler için bir sürpriz de vardi. Ögrencilere önceden dagitilan numaralarla çekilis yapildi, Çekiliste kazanan 25 ögrenci, Nilüfer Belediyespor’un Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacagi maç için ücretsiz bilet kazandi.

Çakir Okullari yönetimi Nilüferli voleybolculara çiçekle tesekkür ederken, Nilüfer Belediyespor da kadin voleybolcularin imzaladigi voleybol topunu Çakir Okullari ögrencilerine hediye etti.
Kaynak: İHA