ALGC'de Ilk Kongre Heyecani Yasandi

Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) ilk Olagan Genel Kurulunu gerçeklestirdi. Kurucu Baskan Ferit Kesen, baskan seçildi.

ALGC'de Ilk Kongre Heyecani Yasandi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (ALTSO) gerçeklestirilen genel kurul, Istiklal Marsi’nin okunmasi ve saygi durusu ile basladi.

Genel kurulun açilis konusmasini yapan Kurucu Baskan Ferit Kesen, “Su an itibariyla 52 asil üyemizden 42’si burada ve çogunlugu saglamis bulunuyoruz. Faaliyet raporumuzu hazirladigimiz slayt ile takdim edecegiz. Herkese katilimindan dolayi tesekkür ederim” dedi.

Genel kurulda divan baskani oy birligi ile Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Baskani Mehmet Ali Dim seçildi. Genel kurul, faaliyet raporunun okunmasi, yönetimin belirlenmesi, dilek ve temenniler ile sona erdi. Oylamanin ardindan onursal baskan seçilen KGK Genel Baskani Mehmet Ali Dim’e çiçek ve plaket takdim edilirken, ALGC’nin üst kurul olarak KGK’ya baglanmasina oybirligi ile karar verildi.

Ilk kez genel kurul yapilan ALGC’nin yönetim kurulunda asil olarak Mesut Ilhan, Teoman Eris, Zeliha Öner, Mehmet Ali Parmaksiz, Kübra Kas, Ramazan Kurnaz, Engin Anak, Geylani Topaloglu, Meryem Kanberoglu ve Vildan Rende yer aldi. Yönetim Kurulu yedek listesinde ise Cemali Aygir, Fatma Erdem, Bircan Subasi, Gülsah Anak, Fuat Kantarci, Hilmi Çinar, Habip Sanli, Beyza Sargin, Hakan Simsek, Ugur Kanberoglu, Onur Kurulunda ise Mehmet Ali Dim, Oguz Korum ve Selçuk Öztürk bulunuyor.
Kaynak: İHA