Sarkilar Zehra'ya Can Olacak

Marmaris’te yasayan Ümran ve Abdullah Dag çiftinin SMA Tip 1 hastasi bebekleri Zehra’nin tedavisi için büyük bir kampanya düzenlendi. Marmaris Belediyesi ve Marmaris Müzik Emekçileri Dernegi’nin öncülügünde düzenlenen iki günlük konserde sanatçilar Zehra için seferber oldu.

Sarkilar Zehra'ya Can Olacak
Marmarisli sanatçilar, 1 yasindaki SMA Tip 1 hastasi Fatma Zehra Dag’a destek olmak için konser verdi. Marmaris Belediyesi ve Marmaris Müzik Emekçileri Dernegi’nin öncülügünde düzenlenen konserde sarkilar minik Zehra için söylendi. Marmaris Amfitiyatro’da iki gün olarak organize edilen konserin ilk gününde Serkan Oktay, Serhat Can, Ilhan Tarik, Meftun, Evsen Atalay sahne aldi. Bugün ise Taylan Ünlü, Baris, Mesut Külahli ve Orkestrasi, Mustafa Göktas ve ekibi, Gülsah konser verecek.

Konserin ilk dakikalarinda Zehra da annesi ve babasiyla sahneye çikti. Yaptigi konusmada kizinin ölümcül bir hastalikla mücadele ettigini söyleyen anne Ümran Dag, “Böyle bir bagis konseri için burada olmak istemezdim. Ama kizim için gerekirse her yerde olurum. Sesimi duyurmamiz gerekiyor. Yolun çok basindayiz, lütfen yolumuzun sonuna kadar yanimizda olun, desteklerinize ihtiyacimiz var. Kizim 5 aydan beri suyun tadini bile bilmeyen bir bebek olarak yasiyor. Yaninda bir bardak su içemeyen bir anneyim, evladini emzirmeye hasret bir anneyim. Acimiz son bulsun istiyorum, ben kizimi makinalarla yasatmak istemiyorum. Ilacina kavusmasi için yanimizda olmanizi istiyoruz. Bu aksam için emegi geçen, yanimizda olan herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kampanya gönüllüsü Duygu Önal ise kampanyanin yüzde 9.2’de oldugunu belirterek, “12 Ekim’de Zehra bebek 1 yasina girecek. Bu bebekler bu tedaviyi ne kadar erken alirlarsa onlar için o kadar iyi. Bu nedenle Zehra iki yasina girmeden bu tedaviyi almasi için herkesin destegine ihtiyacimiz var” diye konustu.

Kaynak: İHA