Baskan Güler'den Yogun Tempo

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, kentin degisim ve gelisimi için çalismalara devam ederken, bu çerçevede 4 ilçede temaslarda bulundu.

Baskan Güler'den Yogun Tempo
Büyüksehir Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalari yerinde inceleyen Baskan Güler, Gölköy, Altinordu, Persembe ve Fatsa ilçelerinde çesitli programlara da katilarak esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy’de baslayan ilk olarak AK Parti Gölköy Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi’na, ardindan ilçenin Direkli Mahallesi’nde düzenlenen Altin Bal Festivali’ne katildi.

Ordu’nun findik ve kivisi kadar balinin da önemli bir deger olduguna dikkat çeken Baskan Güler, aricilik faaliyetinde bulunan tüm üreticilere bereketli kazanç diledi.

Baskan Güler Altinordu ilçesinde, Büyüksehir Belediyesi istirak sirketi ORKENT’in Park Melet projesiyle ilgili hazirladigi lansman toplantisina katildi.

Yapilan yatirimlarla Melet’in cazibesinin artirildigina vurgu yapan Baskan Güler, Park Melet Projesinin sehre yeni bir vizyon kazandiracagini belirtti.

Persembe ilçesinde hayirseverler tarafindan Güzelyurt Mahallesi’nde yaptirilan caminin açilisina, ardindan Tepecik Mahallesi’nde yapimi tamamlanan çok amaçli sosyal tesisin açilis programina da katilan Güler’e yogun ilgi olurken Güler, yapilan eserlerin hayirli olmasini temenni etti.

Son olarak Fatsa ilçesine ziyaret gerçeklestiren Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, 246 satis biriminin, yürüyüs yollarinin, oturma gruplarinin, kamelyalarin, araç otoparkinin bulundugu, pazarci esnafinin tüm ihtiyaçlarinin görüldügü, Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan yaklasik 10 dönümlük bir alana insa edilen kapali pazar yerini ve asfalt yol çalismasini inceledi. Baskan Güler, kapali pazar yerinin önümüzdeki günlerde açilisinin yapilacaginin da bilgisini verdi.
Kaynak: İHA