Mahmoud Charr Meydan Okudu

Ingiliz dünya sampiyonu Tyson Fury ile maç yapmasi gündemde olan ve kendisini Osmanli savasçisi olarak adlandiran Suriyeli dünya sampiyonu Mahmoud Charr, rakiplerine meydan okuyarak, "Gerekirse hem Tyson Fury hem de Anthony Joshua’ya karsi ayni gece dövüsürüm" dedi.

Mahmoud Charr Meydan Okudu
Türk boks kulübü EC BOXING adina ringlerde firtinalar estiren Charr, daha önce de iki kez Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i ziyaret etmisti. Charr, yaptigi açiklamada Türkiye’ye mesaj göndererek, "Selamünaleyküm Türkiye ve Erdogan amca, insallah yakinda Tyson Fury’e karsi Ingiltere’de dövüsecegim. Kazanirsam kemerimle birlikte Erdogan’i ziyaret ederek, bir Osmanli savasçisi olarak zaferimi Türkiye’de Müslüman kardeslerimle birlikte kutlayacagim. Türkiye’yi ve Türkleri çok seviyorum lütfen benim için çok dua edin bana destek ve dualariniz lazim. Tyson Fury ile yapacagim maçta bunlara ihtiyacim olacak. Fury, dört kez benimle maç yapacagini açikladi ve dört kez de iptal etti. Dün Fury, beni aradi ve benimle dövüsmek istedigini söyledi ve gelecek hafta maçimizin sözlesmesini gönderecegim ifade etti.

Bunu sosyal medya araciligiyla da duyurdu. Fury’in kafasi biraz sakat, bir sey söylüyor ve ertesi gün vazgeçiyor. Ben karsilasmaya hazirim Fury’e karsi her zaman ve her yerde ringe çikarim. O benim gözümde uzun zürafadir. Onu agaç gibi dipten kesip yere serecegim. Bu zaferim tüm Islam aleminin zaferi olacaktir insallah" seklinde konustu.

Kaynak: İHA