Alanya, Macaristan'da Tanitiliyor

Alanya Turizm Tanitma Vakfi ve Alanya Turistik Isletmeciler Dernegi Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, “Macaristan’daki tanitim elçimiz Macar gazeteci Szeszler, ALTAV katkilariyla Alanya’yi Macar halkina anlatiyor” dedi.

Alanya, Macaristan'da Tanitiliyor
Alanya’nin Macaristan’daki tanitim elçisi Szilvi Szeszler, 10 milyon nüfuslu ülkesinin reyting rekorlari kiran ulusal TV kanalinda Alanya’yi anlatti. Haftada 1 kez yayinlanan talk show programinin canli yayin konugu olan Szeszler, Alanya videolari esliginde ilçenin tanitimina önemli katki sagladi.

Alanya için küçük büyük her pazarin önemli oldugunu söyleyen Alanya Turistik Isletmeciler Dernegi (ALTID) Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, “Macaristan’in Baskenti Budapeste’de düzenlenen uluslararasi turizm fuarindaki Alanya standinda tanimis oldugumuz gazeteci Szilvi Szeszler, ülkesinde son 6 yildir Alanya tanitimi için elinden geleni yapiyor. Her yil Alanya’ya gelerek edindigi bilgileri ve deneyimleri Macar izleyicisi ve okurlariyla paylasiyor. ALTAV araciligiyla Alanya’yi kesfetmesinden sonra tam bir Alanya asigi ve Alanya’nin tanitim elçisi haline gelen Szeszler, ayni zamanda Macar basini ile aramizda köprü görevi görerek farkli basin mensuplarinin da Alanya’ya gelerek tanitim çalismalarimiza katki yapmasini sagliyor” dedi.

Kaynak: İHA